1984 óta a környezet védelmében

Közel az összes meghatározó itthoni ipari szereplővel együtt dolgozhattunk az ipari víztechnológiák és ipari szennyvíztisztítás területén.

Az elsők között ismertük fel a magyarországi ipar erősödő igényét környezetünk, vizeink védelme iránt. Tevékenységünk legfontosabb területei a mobil iszapvíztelenítés, szennyvíztisztító üzemek kulcsrakész tervezése és kivitelezése, kármentesítés, veszélyes hulladékok hasznosítása, ipari szennyvíztisztító üzemek üzemeltetése, teljes körű vegyszerszolgáltatás. Büszkék vagyunk arra, hogy beruházásaink, egyedi technológiáink, szabadalmaink révén ez idáig több mint 500 millió köbméter ipari szennyvíz került megfelelő kezelést és tisztítást követően vissza a természetbe, ezzel nagyban hozzájárulva hazai vizeink minőségének javításához.

Az ipari szennyvíztisztítás berkein belül teljes körű szolgáltatást nyújtunk. A kulcsrakész tervezés és kivitelezés, a szennyvízkezelő vegyszer gyártás és forgalmazás, az üzemeltetési feladatok teljes körű ellátása, a mobil iszapvíztelenítés, mobil szennyvíztisztító technológiák, már megépült ipari szennyvíztisztító üzemek állapotfelmérése, a kapcsolódó hatósági eljárások lefolytatása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk